Ясно е в колко часа Григор се изправя срещу Дел Потро


Ясно е в колко часа Григор се изправя срещу Дел Потро
Снимка: Gulliver/GettyImages

1713 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще се изправи пред тежко препятствие по пътя си към четвъртфиналите на Мастърс турнира в Синсинати. След вчерашната му победа над Фелисиано Лопес, днес седмият поставен в схемата ще се изправи срещу Хуан Мартин дел Потро. Аржентинецът също спечели безпроблемно своя мач от втори кръг, надделявайки над квалификанта от САЩ Мичъл Крюгер с 6-4, 6-4.

Предстоящият сблъсък между Димитров и Дел Потро ще е първи в програмата на Централния корт и ще започне в 18 часа. Това ще е шести двубой помежду им, като до момента първата ни ракета все още няма победа над този съперник. За последно двамата премериха сили на Мастърса в Рим, като аржентинецът спечели с 3-6, 6-2, 6-3.

Иначе място на осминафиналите очаквано си осигури и водачът в схемата и бъдещ номер 1 в света Рафаел Надал. Испанецът не срещна особени трудности срещу французина Ришар Гаске, побеждавайки го с 6-3, 6-4 за час и 25 минути игра. Голямата изненада във втори кръг поднесе намиращият се на 87-мо място в световната ранглиста Франсис Тиафо от САЩ, който победи с 4-6, 6-3, 6-4 четвъртият поставен Александър Зверев (Германия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички