Ясно е кога e сблъсъкът между Григор и Федерер


Ясно е кога e сблъсъкът между Григор и Федерер
Снимка: Getty Images/Guliver

4872 0

Организаторите на "Уимбълдън" обявиха програмата за понеделник, когато ще се изиграят всички осминафинални срещи при мъжете и жените. По традиция неделя е почивният ден за участниците в турнира. Григор Димитров си осигури място във втората седмица на турнира, а на 1/8-финал ще се изправи срещу 7-кратния шампион в турнира Роджър Федерер.

Мачът на българина е в понеделник и закрива програмата на Централния корт, която стартира в 15:00 ч. българско време. Двубоят на Григор започва веднага след края на Анди Мъри – Беноа Пер.

Първата ни ракета няма победа над 18-кратния шампион от Големия шлем от 5 изиграни мача помежду им. Двамата с швейцареца за последно се срещнаха на Australian Open миналата година, когато Димитров отстъпи с 1-3 сета, а 1/8-финалният мач на тазгодишния Уимбълдън ще е първи в съперничеството им на трева.

Победителят в двубоя ще срещне Милош Раонич или Александър Зверев на 1/4-финал. Канадецът и германецът ще премерят сили в третата среща на Корт №2, където двубоите стартират в 13:30 ч. наше време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички