Ясни са групите за Финалния Мастърс в Лондон


Ясни са групите за Финалния Мастърс в Лондон
Снимка: Getty Images/Guliver

2203 0

Новият световен номер 1 Новак Джокович попадна в една група с номер 3 Александър Зверев, номер 4 Марин Чилич и номер 8 Джон Иснър на Мастърс-а в Лондон, стана ясно от тегления жребий в понеделник.

Петкратният шампион в Лондон се върна на първата позиция в ранглистата при мъжете и ще завърши за пети път в кариерата си като номер 1, след като Рафаел Надал се отказа от финалите на ATP поради травма на корема и предстояща операция на десния глезен.

Неговото място ще бъде заето от американеца Джон Иснър, който по-рано спечели дебютната си титла на Мастърс 1000 в Маями. Другите двама, които попълват група Гуга Куертен са Александър Зверев и Марин Чилич.

НАДАЛ ПРИКЛЮЧИ С ТЕНИСА ЗА 2018 ГОДИНА

В другия поток водач е Роджър Федерер. Компания на шесткратния шампион в турнира в група Лейтън Хюит правят още номер 4 Кевин Андерсън, номер 6 Доминик Тийм и номер 7 в схемата Кей Нишикори. Японецът ще играе на мястото на контузения Хуан Мартин дел Потро. Надпреварата в Лондон ще се проведе между 11-18 ноември, като първите мачове са от група Лейтън Хюит в неделя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички