Потвърдено: Григор ще играе отново за България, но има едно "но"

Първата ракета на България Григор Димитров има желание да играе за националния отбор в турнира Купа Дейвис. Това обяви агентът на звездата Георги Стоименов. Той обаче посочи, че Григор се колебае дали да се включи в надпреварата през 2019 година, или по-късно.

"Григор също се надява да играе за Купа Дейвис. През годините различни фактори не са му позволявали да играе", обясни Стоименов пред "Дневник".

Григор Димитров отново ще играе за България

Най-добрият бъгларски тенисист Григор Димитров може отново да играе за националния отбор. Това може да се случи през 2020 година, когато ще започ...

Както е известно, наскоро капитанът на България Тодор Енев изрази надежда, че бившият номер 3 в света при мъжете ще участва в турнира. "Защото все пак ще му е нужно за участието на Олимпиадата през 2020 г.", посочи Енев.

ПАК ЛИ СЕ ПРОВАЛИ, ГРИШО?

Димитров не е играл за Купа Дейвис от 2015 година. Тогава той се включи в един мач срещу Люксембург - срещу Жил Кремер, и победи уверено. Това му позволи да се класира на Олимпиадата в Рио през 2016 година, където отпадна в първи кръг срещу Марин Чилич. А ето докога опитите на българина да спечели Голям шлем ще са безплодни според бившия му треньор Патрик Муратоглу. 

Още по темата

Please select answer!