Появи се любопитно обяснение за раздялата на Григор с Валверду


Появи се любопитно обяснение за раздялата на Григор с Валверду
Снимка: Getty Images/Guliver

9862 0

Любопитна информация около раздялата между Григор Димитров и треньора му Даниел Валверду се появи в медиите. Те пишат, че венецуелецът се е кандидатирал за място в Борда на директорите на АТР и има сериозен шанс да го получи. Той е един от 15-те имена, които в момента са в разширения списък. Той ще се стесни преди Съветът на играчите на АТР да гласува за позициите на 14 май в Рим.

Според чуждестранните медии Валверду има една любопитна вероятна причина Валверду и Димитров да се разделят точно сега. И тя е, че членовете на този Борд печелят годишна стипендия от 100 000 долара, ако не работят като треньори на тенисист. Едно от местата в този Борд, бе освободено неотдавна от Джъстин Гимелстоб.

С Валверду първата ракета на България постигна най-големите си успехи. Това се случи през 2017 година - Григор взе първата си Мастърс титла - в Синсинати, а в края на годината спечели и Финалния Мастърс в Лондон. Това го направи номер 3 в света при мъжете. Как обясни раздялата с треньора си Димитров вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички