Няма и помен от "стария" Анди Мъри: Британецът отпадна от турнира в Бризбън


Няма и помен от "стария" Анди Мъри: Британецът отпадна от турнира в Бризбън
Снимка: Getty Images/Guliver

1695 0

Анди Мъри приключи участието си на тенис турнира от сериите АТП 250 в Бризбейн след загуба във втория кръг от четвъртия поставен Данийл Медведев (Русия) с 5-7, 2-6. 22-годишният руснак записа 16 аса и загуби само седем точки при първи сервис в целия мач и заслужено победи върналия се наскоро от контузия британец.

Медведев дръпна с пробив за 3-1 в началото, но след това последваха четири последователни гейма за Мъри. В последствие инициативата отново се върна у руснака, който спечели следващите шест части, за да затвори първия сет и да поведе с 4-0 във втория. Оттам насетне мачът се доиграваше и Медведев го затвори без проблем.

На четвъртфиналите той ще се изправи срещу петия в схемата Милош Раонич, който преодоля квалификанта Миомир Кецманович (Сърбия) също в два сета 6-3, 7-6(2). Българското участие в лицето на Григор Димитров също продължава към 1/4-финалите, където световният номер 19 ще се изправи срещу Кей Нишикори.

Междувременно едно селфи забърка Григор Димитров в скандал с уволнение и наркотрафик, а българинът дори не разбра. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички