Медведев след титлата в Синсинати: 24/7 ще гледам ТВ и няма да ставам от леглото


Медведев след титлата в Синсинати: 24/7 ще гледам ТВ и няма да ставам от леглото
Снимка: Getty Images/Guliver

1548 0

Даниил Медведев призна, че изминалите седмици са най-щастливите в неговия живот. Руският тенисист игра трети пореден финал и след като загуби предните два, вчера триумфира в Синсинати след успех над Давид Гофен със 7-6, 6-4.

"Дори и да не бях завоювал трофея, щях да считам тези седмици за страхотни, най-добрите в моя живот. Разбира се, с трофей е по-добре. Ако бяха загубил трети пореден финал, няма да започна да се съмнявам в себе си, но бих задал въпроса: "Като това въобще е възможно. Три финала, три поражения. Какво трябваше да направя различно?".


"Сега обаче не трябва да задавам тези въпроси, тъй като спечелих финала. Подавах отлично както никога, демонстрирах стабилен тенис. Не проведоха нито един лош мач. Невероятно съм щастлив. Толкова много поредни дни играх, сега искам просто да не излизам от леглото и по 24 часа да гледам телевизия. Надявам се да съм свеж за Ю Ес Оупън. В Русия говорят: Който не рискува, той не пие шампанско. Днес аз пия", заяви Медведев.

Както е известно, на полуфиналите Медведев преодоля и шампиона от миналата година и световен №1 Новак Джокович. А какъв феноменален рекорд записа Медведев по време на турнира в Синсинати - четете в този материал на SportLive.bg

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички