Кузманов отправи сериозни критики към собствената си игра в София


Кузманов отправи сериозни критики към собствената си игра в София
Снимка: БГНЕС

1283 0

Вторият най-добър тенисист на България според ранглистата - Димитър Кузманов, даде слаба оценка на представянето си по време на загубата от Робин Хаасе в първия кръг на Sofia Open. Той сподели, че планът му преди мача не е влязъл в употреба, а напрежението да играе пред феновете в зала "Арена Армеец" е оказало своето значение.

"Няма как да съм щастлив от днешния ми резултат, защото не успях да покажа максимума, на който съм способен. Победата на Хаасе е заслужена. Няма какво да се оправдавам", критичен беше Кузманов след мача срещу №54 световната тенис ранглиста.

'Петият гейм в първия сет беше ключов, защото допуснах много лесен втори пробив. Но не само това беше решаващо за загубата - играх с много напрежение и не съм доволен от начина, по който играх.

Не се получиха нещата, които бях планирал да покажа в мача. Утре играем с Адриан срещу Хаасе, този път на двойки, и искам да се реванширам. Благодаря на публиката, имаше страшно много деца. Надявам се да ме подкрепят и другите българи", изрази надежда ракета №2 на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички