Кузманов: Когато играем за страната, има много повече страст


Кузманов: Когато играем за страната, има много повече страст
Снимка: Getty Images/Gulliver

1336 0

Втората ракета на България Димитър Кузманов бе изключтелно развълнуван, след като срази белгиеца Стив Дарси на ATP Cup. За пореден път той призна, че когато играеш за родината си има много повече страст.

"Преживявам мечтата си всеки ден. Както аз, така и целият отбор. Ние сме тук, даваме най-доброто от себе си. Борих се от първата до последната точка. Нямаше значение резултата Не може да бъде описано чувството и емоцията. Това е различно състезание. Тенисът е индивидуален спорт. По принцип ние играем за себе си. Но когато играем за страната, има много повече страст. Благодаря на феновете, на зрителите", заяви Мико веднага след двубоя.

"Това, което ATP направи е страхотно за нас и тениса. Знаехме фактите преди да стартират мачовете. Малко ни остава да се класираме. Както каза Григор в съблекалнята преди да започнем - трябва да дадем най-доброто. Никой не очакваше да бием Великобритания. Вярваме и продължаваме да се борим", добави Кузманов. А двубоят може между Григор Димитров и Давид Гофен може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички