Гришо за Агаси: Дойде в правилния момент, вярвам, че той е човекът


Гришо за Агаси: Дойде в правилния момент, вярвам, че той е човекът
Снимка: Getty Images/Guliver

1945 0

Ракета №1 на България Григор Димитров започна участието си на Мастърс-а в Париж с победа. 10-ят в света се наложи с 2:0 сета над Роберто Баутиста Агут, а днес ще се изправи срещу Марин Чилич в среща от 1/8-финалите.

След победата срещу Агут хасковлията коментира и началото на съвместната си работа с легендата в спорта Андре Агаси. Дани Валверду остава треньор на Димитров, но ще получава съвети от носителя на 8 титли от Големия шлем.

"Сега беше точното време той да дойде в екипа. Все още не сме говорили нищо конкретно, към момента просто съставяме график. Невероятен е и не мога да се сетя за по-добър от него по отношение на споделяне на мисли, чувства, емоции и то не само на корта, но и извън него. Вярвам, че той е човекът, защото е минал през толкова много. Има една невероятна кариера с толкова много върхове и падения. Надявам се през следващата година да можем да пътуваме малко повече заедно и ще опитаме да прекараме повече време един с друг в идните месеци.

За мача с Агут - изиграх добър първи сет, може би най-добрия от началото на годината. Във втората част имах добър аванс и исках да пробвам нещо ново. Имаше някои много дълги разигравания, които печелих и това ми даваше допълнителна увереност", заяви Димитров.

Вчера българската звезда на тениса показа и специална ракета, с която се подвизава по кортовете в Париж. От вътрешната страна на рамката е изписано неговото име, а до него е сложен и гербът на Република България. Снимки от страхотната нова ракета на Димитров може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички