Григор залага на розовия цвят за следващия важен турнир (СНИМКИ)


Григор залага на розовия цвят за следващия важен турнир (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

4633 0

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се подготвя за участието си в следващия голям турнир от календара на АТП - Мастърс 1000 в Индиън Уелс. Българинът показа в социалните мрежи и екипа, с който ще участва в турнира, а доминиращият цвят по него е... розовият.

Григор залага на изцяло розови шорти, а фланелката ще е предимно с бял цвят и няколко розови, черни и зелени линии. Българинът стартира участието си в турнира директно от втория кръг, а там го чака тежък съперник.

Българинът пропусна няколко турнира поради контузия, а сега се завръща на кортовете в търсене на по-добра игра, с което и по-добри резултати. По-рано през седмицата Димитров се изкачи и в световната ранглиста, въпреки че не е записвал нови точки на сметката си.

Междувременно половинката на Григор - Никол Шерцингер, най-после проговори след скандала с интимното й видео с Люис Хамилтън. Какво каза певицата - четете тук.

Вижте тази публикация в Instagram.

Behind-the-scenes at Indian Wells. 🎬

Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички