Григор Димитров стартира срещу германец или австралиец в Индиън Уелс


Григор Димитров стартира срещу германец или австралиец в Индиън Уелс
Снимка: Getty Images/Guliver

1765 0

Днес бе изтеглен жребият за първия за годината турнир от сериите Мастърс 1000 в Индиън Уелс. Ракета №1 на България Григор Димитров ще почива в първия кръг.

Именно след изиграването на тези срещи ще стане ясен и съперникът на Гришо. В първия кръг един срещу друг ще се изправят Ян-Ленард Щруф и Джон Милман,а победителят ще трябва да се изправи срещу сънародника ни.

До момента Димитров има два мача с Щруф - през 2013 година българинът печели в Стокхолм с 2:0 сета, а през 2017 година германецът изравнява в серията след победа с 2:1 в Мастърс турнира в Монте Карло. С Милман хасковлията също има две срещи - победи в Бризбейн през 2018 и 2019, съответвно с 2:1 и 2:0 сета.

ШЕРЦИНГЕР РАЗБИ МЪЛЧАНИЕТО СИ СЛЕД ИНТИМНОТО ВИДЕО С ХАМИЛТЪН

Григор Димитров попадна в горната част от схемата, където водач е лидерът в мъжкия тенис Новак Джокович, като срещата между двамата е възможна едва на 1/2-финал. Още в третия кръг обаче българинът ще има тежко препятствие, като там евентуално го чака сблъсък с №3 в света Александър Зверев. Любопитното е, че представителят на Германия може да се срещне във втория кръг с брат си Миша Зверев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички