Григор разкри любимия си спортист и кой филм го кара да заплаче (ВИДЕО)


Григор разкри любимия си спортист и кой филм го кара да заплаче (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

7865 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров застана пред камерата на официалния канал на US Open, където отговаряше на блиц интервю в рамките на около минута. Българинът разкри любопитни факти от личния си живот като каква храна ненавижда, коя е любимата му спортна личност и кой филм го кара да плаче.

"Загубих много оспорвани мачове, които не биваше да губя, срещу играчи, които съм побеждавал. Никога обаче не съм губил вяра и знаех, че това е част от целия процес. Понякога най-простите неща са най-трудни. Имах труден период, не го крия, но сега оставих всичко зад гърба ми. Победата ми над Роджър е просто поредният мач, така трябва да гледам на нея. Поредната крачка в правилната посока."
"Безспорно сега се намирам на един от върховете по отношение на усещане и самочувствие. Усетих какво е да си дъното и не искам да се връщам повече. Последните 6-7 месеца бяха много трудни, но имах подкрепата на семейството и приятелите ми",
"Не мога да кажа какво го прави толкова специален през това лято, определено той прави нещата по правилния начин и се намира в много добра форма. Мисля, че Даниил е много уверен, играе със самочувствие и успехите му през лятото му дават такова. Със сигурност мачът няма да бъде лесен, но аз се чувствам готов",Най-добрият български тенисист Григор Димитров застана пред камерата на официалния канал на US Open, където отговаряше на блиц интервю в рамките на около минута. Българинът разкри любопитни факти от личния си живот като каква храна ненавижда, коя е любимата му спортна личност и кой филм го кара да плаче.

Димитров бе запитан какво за последно е ял, а българинът призна, че е било сандвич. Впоследствие Григор добави, че мрази банани и дори не желае да ги докосва. Що се отнася любимата му спортна личност, той посочи американската легенда в баскетбола ЛеБрон Джеймс.

Бившият №3 посочи филма "Тетрадката" за такъв, който би го накарал да заплаче, докато комедията "Нотинг Хил" за такъв, който да го разсмее. Любимият град на българина е Лондон, но най-доброто място за почивка е у дома.

А срещу кого ще се изправи Димитров на финала на US Open, ако отстрани Медведев - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички