Григор не може да се оплаче от жребия в Индиън Уелс, оформи се истинска касапница с големи имена


Григор не може да се оплаче от жребия в Индиън Уелс, оформи се истинска касапница с големи имена
Снимка: БГНЕС

4972 0

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров изтегли сравнително удобен жребий за първия турнир от серията „1000” (Мастърс) в Индиън Уелс, след като влезе в третата четвъртина на схемата. Той ще започне от втори кръг, тъй като е поставен под номер 12, а там ще очаква победителят от мача между руския ветеран Михаил Южни и Данил Медведев.

При Димитров най-сериозните имена са Джак Сок и Борна Чорич, с някой от които най-вероятно би играл в трети кръг, а в четвърти кръг е възможно да се срещне с Марин Чилич. На четвъртфинал вече кандидати за евентуален мач с Димитров са Кей Нишикори, Лука Пуй и пресният победител от Акапулко Сам Куери, който в Мексико би на финала Рафаел Надал.

Надал пък буквално се натресе в адската последна четвърт на схемата, където са още Роджър Федерер, Новак Джокович, Хуан-Мартин Дел Потро, Ник Кирьос и Александър Зверев. Потенциално Надал и Федерер могат да играят в четвърти кръг, а Джокович може да играе с Дел Потро още в трети кръг, след като двамата играха в Акапулко и Ноле направи обрат от загубен първи сет. Кирьос и Зверев пък също биха могли да имат двубой в трети кръг. Именно от тази осминка, с четири от най-горещите имена в мъжкия тенис, трябва да излезе на четвъртфинал един тенисист, който евентуално да играе с победителя от вече очаквания нов сблъсък Федерер - Надал.

Световният номер едно Анди Мъри тръгва срещу Йен-Хсун Лу или квалификант, а в четвърти кръг може да играе с някой измежду Роберто Баутиста Агут, Фелисиано Лопес и Пабло Карено Буста. Поглед към четвъртфиналите нарежда като възможни съперници Давид Гофен и Джо-Вилфрид Цонга. Във втората четвъртина голямото име е Стан Вавринка, а там са още Томаш Бердих и Доминик Тийм, както и Гаел Монфис и Джон Иснър.

Пълният жребий ВИЖТЕ ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички