Григор: Защо да не започна един по-добър сезон от Лос Кабос?

Първата ракета на България Григор Димитров, сподели, че очаква възходът в играта му през този сезон да дойде в Лас Кабос. Тази нощ звездата започва участието си в местния турнир от АТР 250, на който ще дебютира.

"Развълнувам съм, защото очевидно досега нямам най-добрата година. Но запазвам своята положителна настройка всяка седмица, в която се състезавам. Така че, защо да не започна от тук един по-добър сезон? За първи път съм в Лос Кабос, за да играя тенис, така че се радвам, че имах няколко свободни часа, за да се установя и да почина, да се насладя на гледката. Организаторите са свършили невероятна работа около самия турнир. В някакъв смисъл дори не изглежда като турнир, което е много приятно", коментира Димитров, цитиран от Tennis24.bg.

Нова заплаха над Григор: Може да изпадне и от топ 100 в света

Все повече тъмни облаци надвисват над главата на българската тенис звезда Григор Димитров. Хасковлията ниже провал след провал през 2019 година и...

Григор каза няколко думи и за първия си съперник в турнира - американецът Стив Джонсън. "Познаваме се от доста време, а когато прекарвам време в Калифорния, тренираме много. Виждаме се почти всяка седмица в Тура, с доста от играчите сме играли много пъти, тъй като съм част от Тура вече 10 години, така че ми се налага да повтарям мачовете с доста от момчетата", посочи хасковлията.

"Подкрепата, която получавам с годините в Мексико, ми помогна да играя по-добре и да се наслаждавам повече. През сезона пътуваме и играем около 30 седмици, доста натоварено е, така че винаги е приятно, когато можеш да дадеш нещо на феновете си и засега това е прекрасно", коментира Димитров по отношение на различните инициативи с участието на привърженици на тениса, в които се включи в Лос Кабос. А какъв съвет даде журналист на треньора му Андре Агаси, за да го извади от кризата вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!