Григор Димитров за турнира в София: Коментарите ми не бяха представени коректно


Григор Димитров за турнира в София: Коментарите ми не бяха представени коректно
Снимка: Getty Images/Guliver

6588 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се отчете с любопитен ход. След като даде обширно интервю за bTV през седмицата, в което определи ATP турнира в София като "частен" и това е една от причините да не иска да играе с него, днес чрез рядко използвания си профил във Facebook той реши да внесе уточнение към думите си. Българинът беше категоричен, че не е бил представен коректно неговият коментар.

"Здравейте на всички! След интервюто си през миналата седмица, излъчено в България, искам да изясня моито коментари относно турнира в София, защото не са представени коректно", започна поста си Григор Димитров.

"Радвам се, че има турнир от ранга 250 в моята родина. Играх там през 2017 година и имах късмета да го спечеля. Това беше специален момент за мен. Коментарите ми бяха направени във връзка с желанието ми да се обърне внимание на турнирите като "Чалъндър" и "Фючърс" и нуждата тенис федерацията да организира повече такива надпревари.

Уважам опитите на Dubai Duty Free да направи турнир в София и им желая всичко най-добро през 2019 и нататък и в същото време се надявам да има повече турнири за тенисистите в България", завърши Димитров. Григор имаше какво да каже и на критиците си за слабия сезон - думите му вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички