Борисов разкри за какво точно си е говорил с Григор Димитров

Премиерът на България Бойко Борисов имаше среща с Григор Димитров във вчерашния ден. Борисов разкри, че двамата са си говорили, като тенисист №1 на страната ни е споделил за големите промени, които вижда, когато пътува към родния си град Хасково.

В медиите се появи новина, че двамата коментирали възможността Димитров да построи висока сграда в центъра на София. За това и Бойко Борисов направи ново изявление и разкри за какво точно са си говорили двамата.

„Григор Димитров минах да го видя, защото имах и аз такава контузия в рамото. Изключително тежка контузия. Някъде писаха, че съм му обещал да строи някаква висока сграда. Господ ми е свидетел, момчето каза, че някъде извън София ще иска да си направи спортна академия, която да си развива. Обещах му, когато си проучи нещата, да дойде и да говорим. Казах му единствено да идва на турнирите и да играе за България, защото това е една инвестиция в обичта на българите. Коментирам тази среща само заради тази глупост, че ще строи висока сграда на кортовете на сестри Малееви”, завърши премиерът.

Още по темата

Please select answer!