Андре Агаси: Надявам се, че Григор ще спечели Australian Open 2019


Андре Агаси: Надявам се, че Григор ще спечели Australian Open 2019
Снимка: Getty Images/Guliver

4047 0

Тенис легендата Андре Агаси, който е член от екипа на Григор Димитров, изрази надежди първата ракета на България Григор Димитров да успее да триумфира на Аустрелиън Оупън. Вчера българската звезда си завоюва място на осминафиналите на турнира, побеждавайки Томас Фабиано от Италия. В следващия етап той ще мери сили с американеца Франсис Тиафо.

"Надявам се, че Григор ще направи изненадата и ще спечели трофея, въпреки че мисля, че Новак е фаворит и е готов отново да бъде шампион", заяви американецът, цитиран от "La Tercera".

ГРИГОР ДИМИТРОВ РАЗКРИ ПО КАКЪВ НАЧИН МУ ПОМАГА АНДРЕ АГАСИ

"Мисля, че Григор върви много добре. Моята надежда е той да има какво да каже в Мелбърн. Но историята казва, че ако Новак е най-добрият, той може да доминира отново", заяви Агаси, но този път цитиран от испанския AS.

Носителят на 4 трофея от Аустрелиън Оупън коментира и шансовете на Рафаел Надал да спечели тазгодишното издание на турнира. "Не съм гледал първите му мачове тук, но ако е здрав, винаги е заплаха. Той знае как да спечели. Вероятно това е един от най-добрите конкуренти, така че, мисля, че има добри шансове", категоричен бе легендата.

Какво мисли за Григор следващият му опонент в Мелбърн - Франсис Тиафо, вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички