Зловещо: Играч от НФЛ е в критично състояние след тежък сблъсък със съперник (ВИДЕО)


Зловещо: Играч от НФЛ е в критично състояние след тежък сблъсък със съперник (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2223 0

Играчът на Бъфало Билс - Дамар Хамлин, е в критично състояние, след като е колабирал на терена по време на мач срещу Синсинати Бенгалс от Националната футболна лига на САЩ (НФЛ).

Двубоят е бил прекъснат и впоследствие отложен, след като 24-годишният Хамлин се е строполил на земята в средата на първата част и е трябвало да получи спешна медицинска помощ, включително и сърдечен масаж.

До инцидента се е стигнало след тежък сблъсък с Тий Хигинс от Бенгалс. Дамар първоначално се е изправил на крака, но секунди след това е паднал на терена. Впоследствие е бил откаран в болница в Синсинати, а от НФЛ съобщиха, че състоянието му е критично. 

"Мачът между Бъфало Билс и Синсинати Бенгалс бе отложен заради състоянието на Дамар Хемлин", заяви комисарят на НФЛ Роджър Гудел. "Нашите мисли са с Дамар и Бъфало. Ще ви дадем повече информация, когато има", добави той.

Случилото се в НФЛ предизвика реакции от страна на много спортни звезди, включително и ЛеБрон Джеймс. "Сигурността на играчите във всички спортове е най-важното. Беше ужасно да се види това и желая всичко най-добро на момчето", коментира баскетболистът на ЛА Лейкърс.

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички