Златните момичета на България с бенефис в "Арена Армеец" на 16 декември 2021 година


Златните момичета на България с бенефис в "Арена Армеец" на 16 декември 2021 година
Снимка: БОК, Костадин Андонов/StartPhoto

6686 0

Ансамбълът на България по художествена гимнастика в състав Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Стефани Кирякова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова ще се сбогува с феновете си със специално шоу на 16 декември от 19:30 ч. в зала "Арена Армеец" в София!

Новината бе съобщена от Българската федерация по художествена гимнастика, а своеобразният бенефис на Златните ни момичета ще се казва "Сън" (Слънце) и ще включва музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци.

В него ще вземат участие и две от най-силните ни индивидуални гимнастички - Невяна Владинова и Катрин Тасева, които също прекратиха своите професионални кариери.

"На 16 декември за последно ще имате възможност да се насладите на таланта и виртуозните изпълнения на нашите "диамантени" момичета от ансамбъла, както и на прекрасните Невяна Владинова и Катрин Тасева. "Сън" е авторски спектакъл, който съчетава в себе си, музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев – Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото осигуряване, и сет дизайн на Joker Media Rental. В спектакъла ще вземат участие и едни от най-добрите музиканти: Красимир Тодоров – пиано, програминг и музикални аранжименти, Александър Обретенов – бас китара, Васил Крумов – китара, Васил Вутев – барабани", написаха от Федерацията.

Билетите за събитието в зала "Арена Армеец" вече са в продажба, а то ще се проведе в съотвествие с всички изисквания на здравния министър - арената ще отвори вратите си на 100%, но всеки зрител ще трябва да има валиден зелен сертификат!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички