Боряна Калейн: Не успях да овладея емоциите си, можех и повече


Боряна Калейн: Не успях да овладея емоциите си, можех и повече
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

2036 0

Боряна Калейн и Татяна Воложанина се прибраха в София след участието си на Световното първентство по художестевна гимнастика в японския град Китакюшу. Калейн заяви, че не е доволна от себе си след четирите четвърти места.

"Четири четвърти места, някак си не успях да мина по-напред. Вярвам, че можех да го направя. Определено не беше силно състезание за мен, но се надявам догодина да ме видите в коренно различна светлина. Грешките ги допуснах от пренавитост, защото аз бях много концентрирана, просто не успях да овладея емоциите си.

Никой не е доволен, аз самата не съм доволна, защото знаехме, че имаме шансове за медал и то не само веднъж, а на няколко пъти изпуснах тази възможност. Няма как да сме доволни", каза Калейн на летище София.

"Все още не сме решили какви ще бъдат новите съчетания като музики и хореография, със сигурност ще се стремим отново да са много оригинални и напълно различни едно от друго. Налага ни се доста бързо да работим, тъй като останалите състезателки са доста по-напред от нас, но надявам се да се подготвя добре", каза тя.

Татяна Воложанина дебютира отлично на Световно първенство. Тя завърши на седмото място в многобоя, участва на два финала и се нареди пета на лента и седма на топка.

"Много съм доволна, че успях да изиграя съчетанията си. Малко се притеснявах, защото ми беше първото Световно първенство, но съм доволна. Радвам се, че играх заедно с толкова добри гимнастички, с най-добрите в света", заяви Воложанина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички