Защо Кобрата няма шанс срещу Джошуа и "младите"?


Защо Кобрата няма шанс срещу Джошуа и "младите"?
Снимка: БГНЕС

8778 0

Победата на Кубрат Пулев над Самюел Питър в Нощта на шампионите предизвика ентусиазъм у българските фенове. Специализираните издания за бокс обаче не пестят критиките си към българския боксьор.

Според "Boxing News 24" Пулев няма шанс срещу някой от младите боксьори в тежка категория.

"35-годишният Пулев не разполага със силата на по-младите си съперници. На тази въраст Пулев е завършен играч и той няма времето тепърва да се развива. Ако мениджърите му искат той да се бие с боксьори като Самуил Питър до края на кариерата си, той няма да има проблеми да ги побеждава, но аз не виждам как с неговата сила той може да победи някой от младото поколение", пише изданието.

Според боксовия портал, Кобрата има няколко слаби страни, заради които е невъзможно да спечели по-сериозна титла в бокса.

"Пулев изглежда в добра форма, но аз не мисля че той може да бие някой от най-добрите в тежка категория. С липсата на пробивност и мощност и неспособността му да си държи правилно ръцете, той няма никакъв шанс срещу едри момчета като Джошуа, Уайлдър, Руиз младши и Паркър. Тези момчета имат достатъчно сила и мощност и не могат да бъдат победени от Пулев", пишат от "Boxing News 24".

Припомняме, че подобно мнение споделиха и от boxingnewsresults.com. Те написаха, че на българина ще му е нужен сериозен късмет, ако се бие за световната титла, "защото не изглежда достатъчно добър да се мери нито с Кличко, нито с Джошуа, нито с Дионтей Уайлдър".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички