В Украйна за Пулев-Питър: Биха се тюлен с хипопотам, "Кошмарът" излезе само за хонорара


В Украйна за Пулев-Питър: Биха се тюлен с хипопотам, "Кошмарът" излезе само за хонорара
Снимка: БГНЕС

5863 0

Победата на Кубрат Пулев над Самюел Питър в Нощта на шампионите вълнува феновете на бокса не само в България, но и тези по света. Мнозина от тях обаче са на мнение, че битката в София е била твърде неравностойна и някои смятат, че "Нигерийският кошмар" е излязъл на ринга само заради хонорара си.

Повечето фенове са недоволни от формата на госта в София, но има и такива, които не пропускат да критикуват и българина:

"Това беше битка на тюлен срещу хипопотам. Гаден бокс", пишат фенове от Украйна - родината на единствения съперник, победил Кубрат досега - Владимир Кличко.

"Нигерийският кошмар" трябва да иска реванш - но по правилата на сумото", категоричен е друг фен от Украйна.

"Потресен съм, колко килограма излезе Питър - 200, 250? Със сигурност той не водил сериозна поготовка за този мач. Общо взето си е казал: "Пия бира, пия водка, плащат ми и издържам три рунда", добавя трети боксов фен.

Руската "Газета" пък пише за боя на 3 декември:

"Мачът беше скучен и нямаше зрелище. Пулев веднага окупира центъра, а нигериецът не можа да му се противопостави с нищо. Българинът много и усърдно атакуваше, в резултат на което Питър помоли съдиите да спрат боя след третия рунд. Съперникът на Пулев беше доволен само да си получи хонорара за мъченията в София".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички