Защитник на Португалия: Очакват ни три интригуващи мача


Защитник на Португалия: Очакват ни три интригуващи мача
Снимка: Guliver/GettyImages

1013 0

Централният бранител на Португалия Жозе Фонте призна, че е останал доволен от жребия за Световното първенство в Русия догодина. Шампионите на Европа попаднаха в група B, където ще трябва да спорят с отборите на Испания, Мароко и Иран. В първия си мач на финалите „мореплавателите“ ще се изправят именно срещу Ла Фурия, като това безспорно се очертава и като най-интересния сблъсък в груповата фаза на турнира.

„Това е наистина вълнуващ жребий за нас, защото ни очакват три интригуващи двубоя, заяви Фонте. Очевидно сблъсъкът с Испания е дерби, а освен това ще е и първият ни мач, така че ще бъде много важен за нас. Винаги в такива турнири е важно да започнеш добре, а когато имаш и подобен съперник на старта – ситуацията наистина става сериозна. След това ни очакват двубои с Мароко и Иран, с които рядко имаме шанс да играем, но ще ги проучим добре и ще бъдем готови за тях“, заяви защитникът на английския Уест Хям.

Относно това докъде се простират амбициите на Португалия, Фонте сподели: Към тим, който е европейски шампион и има в състава си играч като Кристиано Роналдо е нормално да има очаквания за класиране на Световното първенство. Ние няма да сме сред фаворитите, но вече знаем как да се справим с напрежението на подобни форуми“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички