ВИДЕО: След зрелището Хабиб - МакГрегър, фен се хвърли в октагона, за да пази Конър


ВИДЕО: След зрелището Хабиб - МакГрегър, фен се хвърли в октагона, за да пази Конър
Снимка: Getty Images/Gulliver

1897 0

Битката между Хабиб Нурмагомедов и Конър МакГрегър продължава да е в обектива на медии и фенове, но най-вече заради случилото се след двубоя. Както е известно, непобеденият шампион излезе от клетката, за да се бие с хора на МакГрегър, но в същото време в октагона също стана страшно.

В накорошно интервю с Ариел Халвани настоящият шампион в тежка категория Даниъл Кормие, който беше близо до октагона на UFC 229, разказа как някакъв "случаен пич с готино яке" успял да нахлуе в клетката, за да помогне на Конър Макгрегър, пише mma.bg.

"Имаше един зад мен, с хубаво яке... Та, той стоеше зад мен и изведнъж се провикна 'Кой е в боя?' Въобще не внимаваше в случващото се. И аз казах "Аз взимам Хабиб" След битката, когато всички скочихме, бях вече в Октагона и се бутах, а той проверяваше Конър Макгрегър. Беше като фен. Беше просто един фен, който скочи с всички останали и нахлу в Октагона - следеше Конър. По-късно питах жена си "Салина, какво се случи с това момче? С Макгрегър ли беше?" и тя ми отвърна "Даниъл, след като провери дали всичко е наред с Конър, просто си се върна на мястото си." Заклевам се. Просто се върна обратно и се върна на мястото си. Чудех се какво точно се случи. Беше някаква лудница. Как въобще успя да влезе в Октагона? Той просто отиде да види дали Конър е ОК и после си се върна на мястото."

Колкото и невероятна да звучи историята обаче, явно наистина това се е случило:

Човекът с хубавото яке всъщност е UFC фенът Дейвид Мартин, който на всичкото отгоре и сподели видео, на което се вижда неговото включване. От всички истории покрай случилото се, като нищо тази ще се окаже най-налудничавата. Междувременно Хабиб предизвика Флойд Мейуедър на двубой - ето какъв е отговорът на непобедения боксов шампион!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички