ВИДЕО: Атлет се спъна точно преди финала, пресичайки линията с глава


ВИДЕО: Атлет се спъна точно преди финала, пресичайки линията с глава
Снимка: Twitter

1335 0

През уикенда се проведе Европейското първенство по крос-кънтри в Тилбург, а освен ужасно висока конкуренция, феновете на атлетическия свят станаха свидетели и на някои куриозни моменти по финалната права.

Именно в такава ситуация попадна шампионът при младежите до 23-годишна възраст Джими Грасиер, представляващ Франция. Бегачът успя да си осигури комфортен аванс по финалната права, което му позволи да грабне два трибагреника с цветовете на френското знаме.

Грасиер размаха двата флага при своето финиширане, но само на метър от финала той се препъна и падна на земята, след като се опита да завърши състезанието по атрактивен начин. Французинът все пак успя да финишира, пресичайки лентата с глава. Падането не попречи на Грасиер да спечели надпреварата, като вторият в класирането остана на осем секунди зад французина.

В надпреварата взеха участие и четирима български атлети. Състезателите на СК "Атлет" Мездра Йоло Николов, Митко Ценов, Иво Балабанов и Милица Мирчева се представиха достойно в оспорваното състезание, а резултати може да откриете тук.

Ето и въпросното видео:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички