Великолепни сестри Стоеви триумфираха в пореден престижен турнир!


Великолепни сестри Стоеви триумфираха в пореден престижен турнир!
Снимка: Getty Images

877 0

Габриела Стоева и Стефани Стоева спечелиха титлата на двойки жени на турнира по бадминтон в Орлеан (Франция) с награден фонд 90 000 щатски долара.

Поставените под номер 1 българки победиха на финала германките Стине Кюсперт и Емма Мощински с 21:15, 21:14 за 47 минути.

В първия гейм след равенство 7:7 сестрите поеха водачеството, а в края взеха аванс от 20:14 и поведоха в резултата. Във втората част те доминираха изцяло и със серия от 4:0 затвориха мача.

Така Стефани Стоева и Габриела Стоева завоюваха втора поредна титла, след като миналата неделя станаха шампионки на турнира в Базел (Швейцария).

"Шампиони! Днес завърши едномесечното ни турне в Европа. След новата година започнахме с чисто нов екип от треньор Константин Добрев и физио Янислав Петков. С тях променихме някой неща и искаме да им благодарим, защото без тях нямаше да усмеем са направим тези резултати, които направихме през тези четири седмици. Благодарим за подкрепата. Време е вече да се приберем вкъщи, да вземем малко почивка и да заредим, за да сме готови за Европейското първенство в Мадрид", написаха щастливите сестри в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички