В рамките на 2 месеца: Иван Иванов отново бе махнат от поста треньор на щангистите ни


В рамките на 2 месеца: Иван Иванов отново бе махнат от поста треньор на щангистите ни
Снимка: LAP.BG/Любомир Асенов

2074 0

След нашумялото примирие в щангите бе взето решение Иван Иванов да не води националния отбор по вдигане на тежести! Това сториха съвместно президентът и вицепрезидентът на федерацията - съответно Ариф Маджид и Неделчо Колев, съобщават колегите от bTV.

Малко след средата на януари Иванов бе заменен от Пламен Аспарухов, след като бе 12 години начело на националите. Кристияна Колева и Лъчезар Кишкилов бяха вписани като помощници. Това изобщо не се хареса на състезателите ни и те заплашиха с бойкот.

Тогавашното решение се смяташе за противозаконно, тъй като бе взето еднолично. Още в края на януари Управителният съвет на федерацията гласува с 4:1 гласа за това Иванов да остане начело.

Недоволството бе главно насочено към Неделчо Колев. През вчерашния ден (08.03) обаче стана ясно, че той си е стиснал ръцете с Ариф Маджид. Това се случи по време на среща със служебния министър на младежта и спорта Весела Лечева.

Припомнете си противозаконното решение легендарният треньор Иван Иванов да бъде свален след 12 години начело на националите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички