Украински треньор: Кличко може да пожали Пулев като Поветкин


Украински треньор: Кличко може да пожали Пулев като Поветкин

3035 0

Селекционерът на Украйна по бокс за аматьори Дмитрий Сосновски отписа шансовете на Кубрат Пулев за победа срещу шампиона Владимир Кличко. Двамата се изправят един срещу друг на 15 ноември в Хамбург.

"Познавам добре Пулев, гледал съм го срещу наши състезатели, още когато беше аматьор. Пулев е силен боксьор, има плюсове. Но в борбата с Кличко аз не очаквам да поднесе изненади. Това са двама боксьори от различна класа. Кличко е побеждавал много по-силни съперници от Пулев. На българина ще му е много трудно да победи Кличко", коментира Сосновский пред "ГПУ".

Относно твърдението на американския боксьор Крис Бърд, че Пулев е отличен претендент за боя с Кличко, като отбелязва работата му с крака, подвижността и добрата реакция, украинецът заяви:

"А Владимир лоши крака ли има? Движи се прекрасно. Не мисля, че Пулев има по-бързи крака от Хей. А какво направи британецът? Включи на задна и избяга от Владимир. А има същата антропометрия, размах на ръката, физически данни, опит и издръжливост. Пулев няма козове за победа. Ако Кличко пощади българина като Поветкин, боят може да продължи 12 рунда. Иска ли да го нокаутира - ще го нокаутира", категоричен е Сосновский.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички