Владимир Кличко чака милионния си зрител на мача с Кобрата


Владимир Кличко чака милионния си зрител на мача с Кобрата
Снимка: Getty Images / Guliver

1650 0

Владимир Кличко ще приветства своя милионен зрител на живо и това ще стане по време на мача с Кубрат Пулев, съобщава "Билд". Според изданието в събота в "О2 Арена" в Хамбург украинецът е приготвил "щедра награда" за човека с юбилейния билет.

Избирането му се очаква да стане чрез томбола в залата. "Билд" припомня, че в кариерата си на професионалния ринг по-малкият от братята Кличко се е боксирал осем пъти на футболни стадиони. Рекордът по посещаемост и до ден днешен държи шоуто му срещу Руслан Чагаев. На 20 юни 2009 г. Стоманения чук отказа узбека пред 61 хиляди души в Гелзенкирхен.

Селекционерът на националния отбор на Украйна Дмитрий Сосновский пък предрича ранен нокаут в полза на своя сънародник Владимир Кличко срещу Кобрата. "Очаквам всичко да приключи между третия и петия рунд с нокаут. Отлично познавам Пулев от годините му в аматьорския бокс. Бил съм му секундант, гледал съм го и срещу украински съперници. Е, слаб не бих го нарекъл, но определено отстъпва по класа на други, които Владимир е побеждавал с лекота", прогнозира треньорът.

Според него Кубрат може да издържи 12 рунда само ако Кличко реши да го пожали. "Ще му се подкосят краката и ще почне да бяга и да търси къде да се крие като Дейвид Хей", самонадеяно коментира наставникът на украинския държавен тим, цитиран от "Преса".

"Пулев не е способен да изненада никого. Владимир е пращал в безпомощно състояние и далеч по-силни и корави бойци от него", завършва неприятната за нас прогноза Сосновский.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички