Треньорът на Кличко: Пулев не е нищо особено, Владимир е гладиатор


Треньорът на Кличко: Пулев не е нищо особено, Владимир е гладиатор
Снимка: Getty Images / Guliver

5715 2

Треньорът на Владимир Кличко - Джонатан Бенкс, даде интервю пред "Абендцайтунг Мюнхен" преди мача на украинеца с Кубрат Пулев. Американецът показа повече от високо самочувствие и обяви, че българинът няма шанс.

"Не виждам нищо толкова специално в Пулев. Уважаваме всеки съперник, взимаме всеки насериозно", коментира съперника на своя състезател Бенакс. "Кое е толкова специалното, толкова различното при Пулев? Има ли мощта да нокаутира съперник? Не сме го видели от него", допълни той.

Джонатан Бенкс посочи, че последните съперници на Владимир Кличко - Александър Поветкин и Алекс Леапай, са показвали, че могат да пратят съперници на земята само с един удар. А Пулев - смята той - не може.

"Ударите на Владимир са брутални. Всеки от тях те разтърсва като земетресение. Не мисля, че Пулев е психически готов за шоуто на Кличко", каза още треньорът на украинеца и допълни: "15 000 фанатични фенове, сцената, светлини. Повярвайте ми, Владимир изглежда огромен в такава ситуация. Когато го видите, виждате, че е много едър, но на ринга изглежда още по-голям. Всички мускули, цялата гледка, погледът на брат му Виталий в ъгъла. Владимир изглежда като гладиатор от друга планета. Може наистина да видите страхът в очите на опонентите му, виждате как той пропълзява в очите им още преди първия гонг. После, когато стоманеният чук направи контакт с брадичката ти, всичко опира до самоувереност. Освен всичко съперникът става малък, когато Владимир го хване, той трябва да се справи и с физиката му", допълни той, цитиран от КРОСС.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички