Треньорът на Джошуа: Той ще нокаутира Кличко


Треньорът на Джошуа: Той ще нокаутира Кличко
Снимка: Guliver/Getty Images

1343 0

В мача през април 2017 година шампионът в тежка категория на IBF Антъни Джошуа ще победи опитния Владимир Кличко. Това ще стане на първо място заради скоростта и вероятно украинският ветеран ще бъде нокаутиран. Това мнение изрази треньорът на британеца Робърт МакKракън.

"Кличко - това е съвсем друг тест, той е изключително опитен, казва треньорът. - Владимир знае как да действа, знае как да си служи с джаб, знае как да неутрализира противника. И преди е побеждавал боксьор, който е нокаутьор".

"Казвам ви, Антъни е повече от просто нокаутьор. Той умее да се боксира, да се движи, има отличен баланс. Скоростта също ще бъде ключов фактор, който ще доведе до това противникът да не види ударите. И в това се състои планът за бой с Кличко: да се работи така, че той да не може да избяга или да се защити от това, което лети от страната на Джошуа към него", допълва МакKракън.

"Без съмнение Антъни може да нокаутира всеки. Вътрешният глас ми казва, че Джошуа е истински боец, който е повече от способен да се превърне в абсолютен шампион. Уверен съм, че ще победи Кличко", завършва треньорът на боксьора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички