Тайгър Уудс с кошмарна катастрофа, мина през дълга операция, ето състоянието му (СНИМКИ)


Тайгър Уудс с кошмарна катастрофа, мина през дълга операция, ето състоянието му (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

2120 0

Най-популярната звезда от света на голфа Тайгър Уудс преживя тежка автомобилна катастрофа, като е бил единственият участник в пътно-транспортното произшествие. Неговият автомобил е влязъл в насрещното платно и е излязъл от пътя, след което дори се е превъртял няколко пъти по таван.

Това бе съобщено от полицията в Лос Анджелис, а инцидентът е станал малко преди 07:00 часа сутринта местно време. От пристигналия екип на пожарната са използвали брадва и железен лост, за да извадят заклещения в колата Уудс. Краката на легендарния голфър за най-пострадали, като по тях има множество наранявания и това налага операция.

Радостното е, че опасност за живота му няма. Живущи близо до инцидента чули шума и моментално се обадили, за да сигнализират. Любопитното е, че малко след катастрофата на Уудс се е случило още едно пътно-транспортно произшествие в същия участък. За щастие, в него не е имало пострадали. Предстои разследване за катастрофата. Не е имало спирачен път.

Ще се проверя дали не е шофирал под въздействието на алкохол или забранени субстанции, дали не се е движил с несъобразена скорост или дали не е заспал зад волана. В болницата Уудс не е могъл да ходи сам, а от полицията потвърдиха, че има сериозни наранявания.

Автомобилът на спортиста е един от най-новите модели SUV Genesis и властите вярват, че благодарение на подобрените системи за безопасност Уудс е останал жив. Няколко часа след случилото се в профила на Уудс в социалната мрежа "Туитър" излезе съобщение, в което се благодари за подкрепата. В него се посочва и че той е преминал много дълга операция върху долната част на десния му крак и на глезена му. Той вече е буден, добре е и започва възстановяването си в болницата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички