Спряха bet365 за територията на България


Спряха bet365 за територията на България

10291 3

От днес, 28 април, най-големият сайт за онлайн залози в света bet365 спира да обслужва клиенти за територията на България. Ще бъдат закрити и всички алтернативни и огледални сайтове на компанията.

Основният сайт, намиращ се на адрес bet365.com, вече е блокиран не само от доставчиците на интернет, но и от самия букмейкър и отварянето му от България не е възможно.

Припомняме, че в момента върви дело за обжалване на отнетия лиценз на bet365, което е наблюдавано от европейски медии и органи.

Ето и официалното съобщение, публикувано на сайта:

"В момента е в ход процедура за издаване на лицензи от Държавната комисия по хазарт, за да се предлагат продукти и услуги посредством www.bet365.com за играчи от територията на България.

Полагат се максимални усилия и ще се предприемат всякакви възможни технически мерки, за да се блокира достъпа до този домейн за играчи от територията на България до получаването на тези лицензи.

Продукти и услуги ще бъдат достъпни на www.bet365.com за играчи от територията на България, когато бъдат издадени съответните удостоверения за лиценз.“

Извиняваме се за причиненото неудобство!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички