Спортният министър Димитър Илиев поздрави службите и коментира скандала с подкупа


Спортният министър Димитър Илиев поздрави службите и коментира скандала с подкупа
Снимка: БГНЕС

1074 0

Министърът на младежта и спорта - Димитър Илиев, говори по повод назрелия скандал за задържан с подкуп служител на министерството. Той сподели, че колегите му оказват пълно съдействие на разследващите .

Какво се случи?

По-рано през деня стана ясно, че експерт от ММС е бил арестуван с подкуп в размер на 62 хиляди лева, които са били предвидени за осигуряване на други 1.2 милиона лева. Научете кой е замесеният спорт, каква е била схемата и кои са задържаните?

Позицията на спортния министър

"Това, което аз имам като информация, е същото, което има и в медиите. Днес е имало акция на КПКОНПИ и прокуратурата и е задържан служител на Министерството на младежта и спорта за огромна сума за подкуп. Ръководството на ММС е оказало пълно съдействие на разследващите органи", коментира Димитър Илиев пред "БНТ" и продължи.

"Служителят е главен експерт в Министерството на младежта и спорта. Като на всеки друг експерт в Министерството, обработва проекти, работи в услуга на федерациите и аз изключително се радвам и искам да използвам повода да поздравя службите, че са заловили лицето, тъй като в Министерството на младежта и спорта няма място за рекети", добави още той.

Същевременно още двама излязоха от Министерството с белезници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички