Спаринг партньор на Кобрата: Той ще изненада Кличко и ще победи


Спаринг партньор на Кобрата: Той ще изненада Кличко и ще победи

2766 0

Руският боксьор Евгени Орлов, който е един от спаринг партньорите на Кубрат Пулев преди двубоя с Владимир Кличко, вярва в победата на българския боксьор. Руснакът се е бил и с двамата боксьори.

"Пулев има даже повече от шанс, той е много добре подготвен и продължава да се подготвя в момента. Вече съм се боксирал с Пулев и имам с какво да сравнявам: тогава и сега. Сега съм в по-добра форма и той също. Освен това той има подготвени изненади за Владимир. Не мога да говоря за тях, но мисля, че на Владимир няма да му е никак лесно и че Кубрат ще победи", коментира Орлов в интервю.

Той анализира качествата и предимствата на двамата противници, които ще се изправят един срещу друг на 15 ноември в Хамбург.

Кубрат има силен удар, добре държи дистанция. Станал е по-голям професионалист. Тогава беше много добър, но сега е още по-добър. Кличко добре държи дистанция, боксира от разстояние. А Пулев работи добре и отблизо. Пулев ще има предимство и в бързината, в издържливостта и в силата на ударите", уверен е руснакът, който бе победен от българския боксьор през 2010 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички