Следващият двубой на Хабиб Нурмагомедов може да е още по-голямо зрелище


Следващият двубой на Хабиб Нурмагомедов може да е още по-голямо зрелище
Снимка: Getty Images/Gulliver

4376 0

Шампионът на UFC Хабиб Нурмагомедов постигна най-голямата победа в кариерата си, смачквайки Конър Макгрегър на последната галавечер на UFC. Според информация на ESPN обаче, още в следващия си мач руската граплинг машина може да се изправи срещу друг, който шокира с победата си над ирландеца - Нейт Диаз.

Гуруто на ММА журналистиката - Ариел Хелуани, информира, че Диаз иска да се изправи срещу Нурмагомедов на всяка цена и е готов да се бие в момента, в който Хабиб каже, че иска да се качи отново в октагона. Самият Диаз имаше насрочен двубой за UFC 230, но за съжаление той пропадна заради контузия на Дъстин Поарие.

За съжаление обаче, Диаз тепърва трябва да се добере до мач срещу непобедения Нурмагомедов. Първи на опашката са Тони Фъргюсън и контузилият се Поарие. Самите фенове на UFC обаче също искат да видят Диаз срещу шампиона, а директорът на организацията Дейна Уайт е доказал, че винаги осигурява мачовете, които зрителите най-много искат.

Със сигурност може да се направи и "сценарий" за възраждаща се стара вражда между Диаз и Хабиб, защото преди години участваха в масово меле на едно от събитията на веригата World Series of Fighting. Междувременно стана ясно решението на UFC дали ще отнеме титлата на Нурмагомедов, както и парите, които трябваше да вземе за мача
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички