След 24 сезона заедно: Ню Инглънд Пейтриътс и Бил Беличик решиха да се разделят


След 24 сезона заедно: Ню Инглънд Пейтриътс и Бил Беличик решиха да се разделят
Снимка: Getty Images

633 0

71-годишният треньор по американски футбол - Бил Беличик и Ню Инглънд Пейтриътс от НФЛ се очаква да се разделят в четвъртък след забележителните 24 сезона заедно, информират Адам Шефтър и Майк Райс за ESPN.

Бил Беличик и Ню Инглънд Пейтриътс се разделят

Бил Беличик и собственикът на "патриотите" - Робърт Крафт, са провели няколко срещи през седмицата. От източници, запознати с тези разговори, се твърди, че няма конфликт, няма разногласия и в крайна сметка продуктивните разговори са довели до единодушно съгласие, че пътищата и на двете страни трябва да се разделят, като не става въпрос за уволняване.

Още: Маделин изкарва хиляди като футболистка, а сега изкушава феновете за $33 на месец (СНИМКИ)

Величието на Беличик

Роденият в Тенеси треньор е икона за американския футбол. За 24 сезона с Пейтриътс, той успява да спечели Супербол цели 6 пъти, а като помощник за Ню Йорк Джайънтс съумява да триумфира на два пъти.

Беличик се нарежда на трето място сред треньорите с най-много победи в историята на НФЛ (302 успеха, 165 поражения). През по-голямата си част от кариерата за Ню Инглънд, той си партнира с великия куотърбек Том Брейди, който пък се раздели с Пейтриътс през 2020 година.

В по-късните часове на днешния ден Беличик и собстеникът Крафт ще дадат обща пресконференция, на която ще бъде обявено официално неговото освобождаване.

Още: Едмонд Назарян стана държавен шампион в по-тежката категория

За отрицателно време: Виктория Томова напуска турнира в Австралия след сериозен крах

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички