Ще се откаже ли Конър след тежката загуба от Хабиб?


Ще се откаже ли Конър след тежката загуба от Хабиб?
Снимка: Getty Images/Guliver

2835 0

Конър МакГрегър загуби тежко от Хабиб Нурмагомедов, а медиите вече се чудят дали това няма да е последният мач за ирландеца. Това беше първата му поява след близо две години, след като реши да се пробва в боксовия свят. 

Макар да изглеждаше опасен в някои части от двубоя, но все пак не успя да противодейства на уменията на Хабиб. Именно тези умения притиснаха Конър да се откаже в четвъртия рунд. След края на двубоя обаче се стигна до невиждани сцени. Хабиб искаше да продължи да бие съперника, после се хвърли над въжетата към хора от щаба на Макгрегър.

Това доведе до масов бой на трибуните, който се пренесе и на октагона, където човек от руския лагер скочи да бие вече победения Конър. В крайна сметка президентът на UFC Дейна Уайт взе решение да изведе двамата бойци от залата.

Може ли обаче това да се окаже последният мач за Конър и какво смятат букмейкърите? Според голяма част от тях това е бил най-тежкият тест за Конър, с който не се е справил и това сериозно трябва да го накара да се замисли над кариерата си. "Както винаги, Конър говореше много преди тази битка. Той обаче не се справи с теста и бихме намалили коефициента за неговото оттегляне", бе едно от мненията след мача. 

ХАБИБ СМАЧКА ФИЗИОНОМИЯТА НА КОНЪР С ТОЗИ УДАР (СНИМКА)

Самият Конър обаче пожела веднага реванш от Хабиб и публикува статус в Twitter. Какво каза ирландецът - можете да видите тук

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички