Руски промоутър разкри как Кличко размазал Кобрата с хитрост


Руски промоутър разкри как Кличко размазал Кобрата с хитрост

36730 0

Известният руски промоутър Владимир Хрюнов даде да се разбере на какво се дължи нечовешката мощ, с която боксовият шампион Владимир Кличко разби Кубрат Пулев в битката помежду им на 15 ноември в Хамбург. Оказа се, че това са ръкавиците на украинеца, за които Хрюнов алармира след боя, че трябва да бъдат разследвани, тъй като не отоваряли на изискванията за безопасност.

"Кличко срещу Дженингс не беше същият Кличко - липсваше му това предимство в силата на удара, заяви руснакът, цитиран от "Р-Спорт". - В битките си Кличко използва своите ръкавици и в боя с Кубрат Пулев след ударите му лицето на българина се разпиляваше като домат. Преди боя с Дженингс казах на промоутъра му Гари Шоу да се обърне към Комисията по този повод. Така се стигна до това Кличко да се появи със серийни ръкавици в боя", разкрива Хрюнов.

"Така срещу Дженингс бяхме свидетели на друг Кличко, който бе и по-предпазлив. Мисля, че идва времето, в което съперниците на Кличко ще научат за този проблем", допълва промоутърът.

Както е известно, битката между американеца и Кличко продължи в 12 рунда и победителят бе предрешен от съдиите по точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички