Кубрат Пулев лично обяви кога ще се върне на ринга


Кубрат Пулев лично обяви кога ще се върне на ринга

3784 0

Доскорошният претендент №1 за световната титла в тежка категория на IBF Кубрат Пулев обяви лично, че се надява да се завърне на профи-ринга през лятото, или по-точно през юли.

"Следващата ми цел е следващият ми мач, който може би ще е юли месец, като се реши къде ще е галавачерта“, заяви българският топ боксьор Кубрат Пулев за предаването "Коктейл" по Канал 3.

Кобрата коментира и първите си месеци под ръководството на Ули Вагнер - треньорът, който ще помага на Пулев в следващите месеци, след като българинът реши да се раздели с Ото Рамин.

"Ние се познаваме доста отдавна. Има си доста своенравни черти. В течение на времето ще се напаснем още повече и всичко ще се изглади. Даже той също ще научи доста неща от мен. Всеки човек има различни виждания за играта, така е и при треньорите. Спортистът трябва да се научи да взима това, което на него му е ценно. Доколкото мога се опитвам да помагам на брат ми. Той има мач в края на май", коментира още Кобрата.

За финал той отново подчерта щастието си от реакцията на българските фенове след тежката загуба на българина от Владимир Кличко.

„Радвам се, че мачът с Кличко беше доста показателен, защото той показа, че българите могат да бъдат не единни, а много единни

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички