Русев приключи с WWE заради кризата от коронавируса


Русев приключи с WWE заради кризата от коронавируса

8877 0

Българинът Мирослав Бърняшев, стана част от първата вълна съкратени кечисти от WWE. 35-годишният пловдивчанин, който е известен с прякора си Русев, обяви новината в профила си в Twitter - "Благодаря на всички, Русев е аут".

Малко след това кеч федерацията също в официалния си сайт, където Бърняшев е сред освободените заедно с редица популярни имена, сред които е и това на олимпийския шампион Кърт Енгъл. Мерките са взети заради рязко намалелите финансови приходи заради липсата на публика заради пандемията от коронавирус, както и несигурността покрай провеждането на бъдещи шоута.

Припомняме, че преди по-малко от месец Русев дари 20 хиляди долара за всички служители в WWE, останали без заплати. Той стартира кариерата си в WWE през 2010 г., като дебютира на основната сцена четири години по-късно. По време на престоя си в компанията става 3 пъти шампион на САЩ. Самият той неведнъж е споделял, че именно покрай кеча се запознава с настоящата си съпруга Си Джей Пери, популярна като Лана, която не е засегната към момента от кризата. А как преди време Русев унизи брутално Ливърпул заради Реал - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички