Голямо име в света на кеча изненадващо се завърна на Royal Rumble


Голямо име в света на кеча изненадващо се завърна на Royal Rumble
Снимка: Gulliver/GettyImages

7016 0

Един от най-титулуваните кечисти на всички времена Острието се завърна в най-голямата кеч компания в света WWE в неделя вечер. 11-кратният световен шампион се завърна на турнира Royal Rumble като изненадващ участник в главния мач от шоуто.

Острието не се беше бил във федерацията от 2011-та година, когато получи поредна контузия във врата. Тогава на КечМания 27 той победи Алберто Дел Рио в мач за световната титла в тежка категория, като официално обяви своето отказване от спорта на следващата вечер в шоуто „Първична сила“. През последните няколко месеца се носеше информации, че докторите са направили прегледи на 46-годишния кечист и са му позволили отново да се бие. До последно обаче информацията не бе потвърдена и Острието изненада всички, участвайки в първия си мач от близо 9 години в неделя вечер. Той се появи под номер 21 в мача Royal Rumble и остана сред последните трима в срещата.

Острието е член на Залата на славата на WWE. Той има редица титли в най-голямата кеч компания, като е бил шампион на WWE 4 пъти, 7 пъти е носил световната титла в тежка категория и е бил 14-кратен отборен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички