Рони О'Съливан даде обяснение за "най-продължителната прегръдка в историята на снукъра" (ВИДЕО)


Рони О'Съливан даде обяснение за "най-продължителната прегръдка в историята на снукъра" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

15116 0

"Най-продължителната прегръдка в историята на снукъра" - така известният български коментатор Асен Спиридонов нарече в ефира на "Евроспорт" случилото се между Рони О'Съливан и Джъд Тръмп след края на финалния мач на Световното първенство в "Крусибъл".

Късно снощи (2 май) 46-годишният титан на играта спечели своята седма световна титла, изравнявайки рекорда на Стивън Хендри и увеличавайки актива си от "Тройната корона" на 21 трофея - №1 по този показател в историята на спорта (Хендри е втори с 18).

Гения от Чигуел едва сдържаше сълзите и в свръхемоционален момент секунди след края на финала, той се хвърли в обятията на своя опонент и двамата прекараха дълго време прегърнати, разменяйки си топли думи, които останаха "скрити" за публиката в залата и за телевизионните зрители.

По-късно, в интервю пред камерите на "Евроспорт", Ракетата обясни и на какво се е дължал този епизод от "Крусибъл":

"Дадох му една голяма прегръдка в края и ридаех в ръцете му. Той каза някои прекрасни думи. Никога не съм предполагал, че ме вижда и мисли за мен по този начин. Това, което ми каза, просто ме разтърси", каза Рони, без да разкрива точните думи на Джъд Тръмп, и добави: "В последните години съм по-емоционален, но предполагам, че това се случва, когато остаряваш".

"На 46 съм и играя срещу момчета, които са в разцвета на силите си. Те ме принуждават да продължавам да бъда във форма и да живея здравословно", допълни още седемкратният световен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички