Похвално: Ивет Горанова иска да тренира деца в Плевен


Похвално: Ивет Горанова иска да тренира деца в Плевен
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

1205 0

Олимпийската медалистка в каратето от Игрите в Токио Ивет Горанова беше поздравена от кмета Георг Спартански по повод поредния й приз – „Спортист на годината” на България, на днешната им среща, съобщиха от общината.

Ивет сподели, че започва новата 2022 година, заредена от всеобщото признание за големия си успех и с амбицията активно да тренира в подготовката си за предстоящи престижни първенства.

Въпреки многобройните си ангажименти тя държи да запази жива връзката си с Плевен и има идеята да събере и тренира група деца в града ни. За целта с Русалин Русалинов – вицепрезидент на Българската национална федерация „Карате” и президент на плевенския клуб по бойни изкуства „Петромакс”, обсъждат варианти за зала.

"Изцяло подкрепям това намерение и съм сигурен, че със своя пример ще увлечеш много момичета и момчета, сред които могат да израснат бъдещите спортни надежди на страната ни", категоричен беше Георг Спартански. Той пожела на олимпийската ни шампионка здрава, спорна година и покоряването на все повече спортни върхове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички