От Министерството на младежта и спорта заявиха, че Кралев не е призован за показания


От Министерството на младежта и спорта заявиха, че Кралев не е призован за показания

522 0

Министерството на младежта и спорта излезе с официално прессъобщение, в което се споменава, че министър Красен Кралев не е призован да дава показания по темата със служебните паспорти на избягалите в Обединените Арабски Емирства Васил Божков и Георги Попов. Съобщението е по адрес на информация, публикувана от БГНЕС по-рано през деня.

„Във връзка с информация, публикувана в БГНЕС, със заглавие: „Захариева и Кралев на разпит за паспортите на Божков и Попов“ категорично заявяваме, че министър Красен Кралев не е призоваван под никаква форма да дава показания по тази или друга тема. Министър Кралев никога не е подписвал каквито и да е документи, свързани с процедура по издаване на лични документи на Васил Божков и Георги Попов.“

„Разграничаваме се от темата с паспортите на Васил Божков и Георги Попов и заявяваме за пореден път, че Министерство на младежта и спорта не е инициатор или съучастник в издаването на паспорти на двамата. Опитите за пришиване на ММС към издаването на паспорти на Васил Божков и Георги Попов са откровена манипулация на общественото мнение“, гласи част от прессъобщението.

А ето какво препоръчаха от ММС във връзка с грипната епидемия в България.

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама
Реклама