От фенклуба на Кличко се заяждат с Кобрата на тема "допинг"


От фенклуба на Кличко се заяждат с Кобрата на тема "допинг"

5003 0

Новината, че Владимир Кличко е дал положителна допинг проба след мача с Кубрат Пулев, в който победи с нокаут, за минути взриви интернет пространството преди няколко дни. Оказа се, че това е спекулация, възбудена от руски издания, както и от някои български. Но допинг тест все пак е имало, макар резултатът от него да не е известен. Това твърдят от официалния фенклуб на братята Кличко.

Фенклубът публикува посланието на Кубрат, в което той предизвиква украинската боксова звезда да му даде реванш. Цитирани са думите му "Той обаче, като световен шампион в четири версии, отказа да премине тест за допинг преди двубоя. Ето защо, независимо от това колко добър е бил на ринга, той не може да спечели уважението ми". Коментарът за думите на българина е следният: "Отбелязваме, че възмущението на Пулев не е съвсем разбираемо, тъй като Владимир Кличко премина допинг-тест след боя".

Припомняме, че Пулев неведнъж изрази недоволството си от двойните стандарти преди големия сблъсък за световната титла. Той заяви, че е бил проверяван поне 6 пъти годишно, докато съперникът му не се е тествал преди мача. "Кличко не минава допинг контрол, може така да се напомпа, че за мача да се изчисти и след него да даде абсолютно чиста допинг проба", заяви Кубрат Пулев в Хамбург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички