Боримиров притеснен за Кобрата: Имаше много тежко комоцио, защо не писахте за това?


Боримиров притеснен за Кобрата: Имаше много тежко комоцио, защо не писахте за това?

3940 0

Шефът на Детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров показа притеснение за звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев. Кобрата беше нокаутиран в петия рунд точно преди седмица от Владимир Кличко в битката за световната титла при тежките професионалисти. Седмица по-късно коментарите около този суперсблъсък не стихват и цяла България обсъжда случилото се. Огромен се оказа интересът и на футболния шеф Даниел Боримиров, който се поинтересува защо журналистите в България не са обърнали почти никакво внимание на тежкото комоцио, което Кличко причини на Кобрата.

"Не забелязахте ли веднага след мача колко пъти той повтори "Продължаваме напред", попита Боримиров пред Sportline.bg. - Комоциото му беше много тежко. В българските медии обаче не му обърнахте внимание много. Аз четох в германските. Там доста подробно бяха описали всичко. Но пък не срещнах никъде да коментират за допинг-проба на Кличко след срещата".

Както е известно, Даниел Боримиров игра 9 години в отбори от Бундеслигата и се справя отлично с немския език. Това му позволява да се информира за събитията подробно и от германските медии. А местната телевизия RTL първа съобщи новината за тежкото комоцио на Кубрат Пулев. По-късно обаче промоутърът му съобщи, че сътресението на мозъка му е леко, а счупвания по лицето - на носа и челюстта няма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички