За пореден път Конър Макгрегър сложи край на кариерата си


За пореден път Конър Макгрегър сложи край на кариерата си
Снимка: Guliver/GettyImages

3338 0

ММА боецът Конър Магрегър обяви, че прекратява професионалната си кариера в октагона. Това не е първият път, в който боецът обявява подобно решение и след това отново решава да се бие. За последно през март миналата година процедира по този начин, а през 2016 година така оказа натиск върху ръководството на UFC да получи реванш срещу Нейт Диас.

"Ей, хора, реших да прекратя с битките. Благодаря на всички за невероятните спомени! Какъв път беше! Ето снимка на мен и майка ми в Лас Вегас след една от победите ми, когато станах световен шампион. Изберете своя дом за мечти, обичам ви! Каквото пожелаете, е ваше", написа Макгрегър в Twitter.

Макгрегър, един от най-популярните бойци в историята на ММА, е с баланс 22-4, и бе първият боец от Абсолютния боен шампионат носител на два шампионски колана по едно и също време. Той постигна това през 2016, когато спря Еди Алварес в двубой за титлата в лека категория, добавяйки към пояса си категория перо. Този триумф бе последван от загуба от боксовата легенда Флойд Мейуедър през 2017, поражение от Нурмагомедов, първо прекратяване на кариерата и завръщане в октагона.

Иначе, 31-годишният МакГрегър направи успешно завръщане в UFC в края на януари, като за 40 секунди нокаутира Доналд Сероне – Каубоя. Голямата му цел бе да постигне реванш срещу Хабиб Нурмагомедов, който го надви убедително в последния му мач в октагона на 6 октомври 2018. Дали това ще случи и ще промени ли за трети път решението си за отказ, предстои да разберем. А каква сума заработи от последни си мач - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички