Официално: Кубрат Пулев се завръща на ринга през септември


Официално: Кубрат Пулев се завръща на ринга през септември

1190 0

Голямото завръщане на Кубрат Пулев на боксовия ринг е факт. То ще се състои на 26-и септември (събота) на галавечер по повод 35-годишния юбилей на неговата промоутърска компания "Зауерланд".

Дълго време се спекулираше със завръщането на българина, който не се е боксирал от 15-и ноември, когато отнесе жесток нокаут в 5-ия рунд от Владимир Кличко.

Мястото на събитието ще е "Макс Шмелиг Хале" в немската столица Берлин, като засега не е ясен съперникът на Кобрата. Все пак в залата се очаква да има над 12 хиляди души, а завръщането на Пулев ще е сред топ събитията на очакваната с интерес гала-вечер.

Кобрата вече е в Берлин, където се подготвя усилено за предстоящия мач под ръководството на опитния Ули Вегнер. Специалистът официално бе обявен за новия треньор на българина през февруари тази година. 

В същото време Кубрат Пулев (20-1) запазва четвъртото си място в световната ранглиста в тежка категория за професионалисти и в последното й издание.

Официозът BoxRec подрежда българина под №4 сред най-силните боксьори на планетата. Първи продължава да е Владимир Кличко (Украйна, 64-3), втори е Александър Поветкин (Русия, 29-1), трети е Тайсън Фюри (Великобритания, 24-0).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички